auto
News

Vakanties voor iedereen

Zodra de vakantieperiode is begonnen en je hebt de mogelijkheid om op vakantie te gaan is de keuze vaak snel gemaakt. De meeste mensen kiezen er natuurlijk voor om lekker te genieten van hun vrije tijd buitenshuis. De stijl van de vakanties verschillen wel heel erg van elkaar. Wat de een als een geweldige vakantie ervaart vindt een ander helemaal niks. Omdat we allemaal onze eigen smaak hebben is het zo gek nog niet dat er ook zo iets als een vakantiestijl is. In deze blog benoemen we een paar soorten stijlen. Wie weet zit jouw ideale manier van vakantie vieren er ook tussen.

Heerlijk kamperen

Kamperen is iets dat nooit ouderwets wordt. Elk jaar gaan genoeg mensen met de auto en of caravan op weg naar een camping. Zij kiezen er dan voor om in eigen land of in het buitenland te genieten van een redelijk primitieve levensstijl voor een korte periode. Alles wat je nodig hebt neem je mee en daar doen de meeste mensen het mee tijdens het kamperen. In het buitenland gaat het vaak net iets anders, omdat je dan ook met een andere cultuur te maken hebt en dat is leuk. Tegenwoordig zijn er ook iets modernere en gelijk ook luxere manieren van kamperen. Een voorbeeld is de luxueuze safaritent die bijna lijkt op een vakantiehuisje. Ben je niet zo van de primitieve tentjes? Ga dan voor een glamping!

Alles verzorgd in het hotel

We kennen allemaal wel mensen die het liefst alles van a tot z geregeld zien.  Vaak zijn dat de mensen die er van genieten als ze in een prachtig hotel kunnen verblijven in een warm land. Als de verzorging dan ook met alles inclusief is genieten ze optimaal. Met dit type vakanties wordt er lekker veel gegeten en genoten van het weer. Het gevaar is echter wel dat mensen in het hotel blijven terwijl het gebied er om heen adembenemend kan zijn.

Met de auto op stap

Ook de auto nemen en niet te veel kleding inpakken is een van de vakantiestijlen. Steeds meer mensen gaan voor een roadtrip en stoppen daarbij op verschillende plekken. Vaak is het goedkoper dan het vliegen van stad naar stad of naar een land. Het heeft iets eigentijds en avontuurlijks om er met de auto op uit te trekken. Je hebt alleen je auto nodig om te reizen en stop steeds ergens anders om een nachtje of meerdere dagen te verblijven.Welke vakantiestijl vind je het beste bij jou passen? Wordt het primitief kamperen, meer luxe met een safaritent of toch een rondreis?

Geef een reactie