Zeg nou eens eerlijk, hoeveel schoudertassen heb jij eigenlijk? Of puilt jouw kast uit van de blousjes? Zit hij overvol met broeken, rokjes, of misschien wel schoenen? Of heb jij liever altijd hetzelfde aan? Heb jij een eigen stijl, of draag je liever iedere dag iets heel anders? Hoe ziet jouw kledingkast er uit?

Kleding maakt de mens

Het is het eerste wat je ziet als je iemand ontmoet, de kleding die ze dragen. Er zijn zat verschillende stijlen, maar sommigen gaan liever mee met de trends van tegenwoordig. En toch laat het een impressie achter. Wat is belangrijk voor die persoon? Is hij of zij erg bezig met het uiterlijk, of maakt het ze niet zo veel uit? De kleding maakt de mens. Het is een bewuste keuze die iedereen elke dag weer maakt; ‘Wat trek ik vandaag aan?’ Sommigen zijn besluiteloos en staan uren voor de spiegel, anderen trekken hun kast open en weten gelijk wat ze aan willen. Iedereen doet het anders, iedereen heeft een eigen stijl, zelfs als dat niet zo lijkt.
Schoudertassen

Wat is jouw stijl?

Je kent misschien de bekende stijlen al wel, Preppy, Hipster, Gothic, Emo, Punk, er zijn zo veel verschillende stijlen dat het moeilijk is om ze allemaal bij te houden. Veel mensen weten niet eens precies onder welke categorie zij vallen. Ze staan gewoon in de winkel en zien dan wel wat ze leuk vinden en wat ze juist helemaal niet aan willen. Anderen weten juist precies waar ze naar op zoek zijn en vinden het dan ook lastig om te vinden wat ze graag willen hebben. Maar zelfs als je je er niet van bewust bent, je hebt een stijl, of misschien wel meerderen.

En vergeet nooit de accessoires

De kleding die je draagt kan dus een impressie van jezelf achterlaten op onbekenden, en zelfs bekenden. Maar het stopt niet bij de kleding. De accessoires zijn minstens zo belangrijk. Kies jij bewust welke tas je bij dat groene jasje draagt? Of pak je gewoon het meest praktische item? En doe je er een leuke ketting bij om, een ring, een armband, oorbellen? Of maakt het jouw allemaal niet uit en laat je de accessoires maar links liggen? Wat je draagt en wat je niet draagt is allemaal jouw persoonlijke keuze, dus het maakt niet zo veel uit, als je er maar plezier mee hebt en je je er comfortabel bij voelt.