Ken jij dat ook, als alles niet in jouw smaak is? Wanneer je door de grootste woonwinkels van Nederland loopt, en niks je echt aanspreekt? Het zou wellicht ook het geval kunnen zijn dat je jouw eigen meubels gewoon helemaal niets meer vindt. Het is tijd om je meubels op te pimpen en volledig te creëren naar jouw eigen stijl. Jouw eigen meubels in jouw eigen huis, helemaal gecreëerd door jezelf!

Wat kun je allemaal creëren met giethars

Het klinkt nu misschien allemaal wel leuk, maar wat kun je nu daadwerkelijk met giethars creëren? Er zijn verschillende voorbeelden maar zelf kun je natuurlijk ook jouw eigen inspiratie hierop los kunnen laten. Een voorbeeld is bijvoorbeeld om  een stuk uit een houten salontafel te snijden, en dit op te vullen met giethars. Wat je zult zien is dat je een aparte structuur met aparte kleuren te zien krijgt. Het lijkt een beetje fluoriserend of een soort glas, maar eigenlijk is het gewoon een beschermmiddel waar jij iets heel gaafs mee creëert.

Laat je inspiratie op jouw ideeën los

Wanneer je in staat bent om te gaan werken met giethars, kun je jouw inspiratie helemaal laten gaan. Met eigen ideeën creëer je de mooiste werken. Zo zou je bijvoorbeeld al iets kunnen creëren op een robuuste boomstam, die je volledig gaat pimpen. Je zou dit kunnen ophangen in de woonkamer, waardoor je over een mooi kunstwerk beschikt.

Wanneer je niet zoveel inspiratie hebt zijn er natuurlijke verschillende blogs en tips. Hier kun je precies uitzoeken wat bij jou past, om vervolgens zelf aan de slag te gaan!

Een gave creatie en een goede bescherming

Nu denk je misschien leuk, maar je bent nog niet helemaal overtuigd. Je zult wellicht denken dat wanneer je een glas op tafel laat vallen, dat het dan weg is. Dit is gelukkig niet zo.

Eén ding is zeker, en dat is dat giethars tegen alles bestemd is. Giethars komt van het zogenaamde middel epoxy, wat gebruikt wordt als een middel om te coaten. Dit middel wordt bijvoorbeeld gebruikt bij boten, om het gedeelte onder de waterlijn een bescherming te geven. Giethars bestaat dus uit een beschermmiddel die tegen van alles bestemd is. Zelfs chemische middelen worden afgestoten en kunnen het giethars niet bestrijden.

Overgehaald? Haal snel jouw giethars binnen en begin met het creëren van iets moois! Zorg er wel eerst goed voor dat je weet hoe je te werk moet gaan, en verdere narigheid voorkomt.