Mokken: vrijwel iedereen gebruikt ze wel eens om uit te drinken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en designs en zijn ook superleuk om cadeau te geven. Maar als je een bedrijf hebt of als je iemand goed kent, dan is het toch veel leuker om een persoonlijker cadeau te geven. Gelukkig kun je mokken ook laten bedrukken, bijvoorbeeld met een naam, eigen tekst, foto of bedrijfslogo. Zo geef je iemand een leuk cadeau waar ze ook nog wat aan hebben. Er zijn heel veel mogelijkheden bij het bedrukken van mokken, hier vind je ze allemaal.

Mok met foto

Allereerst kun je kiezen voor een mok met foto. Je kiest dan een neutrale mok uit waar je een leuke foto op laat drukken. Deze optie is vooral leuk voor iemand die je goed kent, zoals een vriend of vriendin, een familielid, iemand uit je sportteam of een collega. De mokken worden in full colour bedrukt voor het mooiste resultaat.

Mok met logo

Naast een mok met foto kun je ook kiezen om een mok met logo te laten bedrukken. Dat werkt hetzelfde als een mok met foto laten bedrukken, alleen kies je in plaats van een foto een logo. Dit is natuurlijk superleuk om aan de medewerkers in je bedrijf, leden van je vereniging of aan zakenrelaties te geven. Deze mokken kun je zelfs nog verder personaliseren door er ook de naam van de persoon op te zetten. Dat kan allemaal gemakkelijk online geregeld worden.

Mok met tekst

Verder kun je ook nog kiezen om een mok te laten bedrukken met een geheel eigen tekst. Zijn jij en je partner gek op hetzelfde liedje? Laat dan een mok bedrukken met de songtekst. Of wil je jouw beste vriend of vriendin verrassen, laat dan weten hoeveel hij of zij voor je betekent met een persoonlijke tekst op een mok. Natuurlijk kun je ook een mok laten bedrukken met het beroep, de functie binnen het bedrijf of de hobby van de ontvanger. Als laatste kun je er ook voor kiezen om het simpel te houden door bijvoorbeeld alleen de naam van de persoon op de mok te laten drukken.

Gave mokken met goede service

Als je dan besloten hebt hoe je je mok wil laten bedrukken, dan kun je het design gemakkelijk online invoeren. De mok wordt dan in full colour bedrukt voor het beste resultaat. Daarna wordt je mok zo snel mogelijk verzonden zodat jij er snel plezier van hebt.