Het badmode seizoen is weer aangebroken. De korte jurkjes kunnen weer uit de kast en de terrassen stromen weer steeds vroeger vol. Dit mooie weer vraagt natuurlijk om dagjes naar het strand of zwembad. Heb jij jouw badpak hiervoor al ingeslagen? Wat dacht je van een badpak met beugel. Super trendy en heel comfortabel. In samenwerking met Annadiva vertellen wij jullie meer over alle voordelen van het badpak met beugel.

Ultiem comfort met het beugelbadpak

Om maar meteen met het eerste en grootste voordeel van het beugel badpak te beginnen: het comfort! Veel vrouwen denken dat een badpak niet genoeg steun biedt en voelen zich daarom vaak niet prettig wanneer zij een badpak dragen. Deze vrouwen hebben dan zeker nog geen beugel badpak gedragen. De beugel in het badpak zorgt ervoor dat de borsten mooi naar voren worden gecentreerd en dat de borsten goed op de juiste plek blijven wanneer je een lekkere duik in het zwembad neemt. De beugel in het badpak zorgt dus voor stevigheid én geeft je een extra mooi vrouwelijk figuur.

Beugel badpak voor de grote cup

Een badpak met beugel biedt over het algemeen meer ondersteuning dan een badpak zonder beugels, daarom is het zeker geschikt voor vrouwen met een grote cup! Niet alleen vrouwen met een grote cupmaat kunnen een beugel badpak dragen, ook voor vrouwen met een kleinere cup is het beugel badpak geschikt.

Wij horen wel eens klachten van vrouwen die vinden dat de beugels prikken, uitsteken of simpelweg het comfort verminderen. Bij een beugelbadpak van goede kwaliteit zul je dit echter niet ervaren. Badpakken van goede kwaliteit hebben vaak goede stoffen en de beugel is op een juiste manier gebogen. Een badpak van goede kwaliteit geeft je dus lang zwemplezier, zonder last te hebben van prikkende of uitstekende beugels.

Trendy badpakken met beugel

Een beugel badpak biedt veel comfort, maar het hoeft zeker niet saai te zijn! Je hebt beugel badpakken in veel verschillende kleuren en printjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een effen koraalroze kleur of ga je liever voor een effen zwart badpak? Ook badpakken met printjes zijn voldoende verkrijgbaar. Deze zomer ga je veel tropische printjes zien. Weelderige bloemen en tropische palmbladeren sieren de zomercollectie van 2021. Ook dierenprintjes zijn dit jaar volop verkrijgbaar. Van een subtiel luipaardenprintje tot een opvallende en abstracte zebraprint. Natuurlijk zijn er deze zomer ook weer veel badpakken met beugel verkrijgbaar met een onopvallend printje. Ga bijvoorbeeld voor een onopvallende polkadot of een schattig ruitjespatroon.

Kies jouw favoriete beugelbadpak

Het meest belangrijk is natuurlijk dat jij jezelf fijn voelt in het badpak dat jij draagt. Hou je bijvoorbeeld wel van een sexy badpak? Ga dan voor een badpak met open rug, lage V-hals of sexy cut-outs. Liever wat meer bedekking? Ook dat is uiteraard mogelijk. Een beugel badpak zit niet alleen super comfortabel, het corrigeert ook nog een eventueel buikje. Trek een leuk rokje of jurkje over je badpak aan en je bent helemaal klaar om te gaan!

Heb jij al een leuk beugel badpak aangeschaft voor deze zomer?