De laatste tijd ben ik op zoek naar dingen die mijn leven net iets leuker maken. En dan bedoel ik niet die grote dingen als een wereldreis of een huis kopen maar de kleine dingen. Bijvoorbeeld een nieuwe plant in huis of een ander kussentje op de bank. Voor mij is het belangrijk dat de spullen waar ik naar kijk een warm gevoel bij mij oproepen. Omdat je er vaak naar kijkt kan het ook belangrijk zijn dat je er een betekenis aan geeft. Nu zat ik laatst op de bank te bedenken wat ik verder nog meer kan veranderen. Ik vroeg me af wat nou dingen zijn waar ik echt vaak naar kijk en kwam op mijn eigen telefoon uit. Uiteraard zit ik vaak naar de voorkant van het scherm te kijken en daar kan je niet zoveel aan veranderen. Toch ligt mijn telefoon ook vaak genoeg op de kop op tafel. Ik kwam erachter dat ik hier wat aan kon veranderen. Ik heb nu namelijk een saai transparant hoesje. Ik ging dus op zoek naar een nieuwe. Tijdens deze zoektocht kwam ik een site tegen die helemaal in dit plaatje past. Je kan op deze site je eigen telefoonhoesjes maken

Origineel

Waarom het in het plaatje past is natuurlijk wel duidelijk. Je kan op deze site je eigen foto uploaden. Deze wordt dan op het hoesje geprint. Je hebt dan een mooi en gepersonaliseerd hoesje. One of a kind. Je kan je eigen foto er op drukken maar je kan ook kiezen voor een logo. Of je zoekt een mooie afbeelding op internet. Daarnaast kan je er nog tekst bij voegen. Je kan het dus helemaal maken zoals je zelf wilt. 

Modellen

Je kan op de site zelf kiezen welke telefoon je hebt en hij selecteert automatisch welk hoesje er dan bij past. Je kan bijvoorbeeld een iPhone hoesje maken. Uitreraard zijn er van andere modellen ook enorm veel hoesjes beschikbaar. Hoewel de keuze groot is, is het toch handig om even te kijken of jouw type model er wel bij staat. Het zou zonde zijn als je nu helemaal enthousiast bent maar het type telefoon staat er niet bij. Je kan natuurlijk altijd een nieuwe telefoon kopen. Maar dat is ook weer zowat voor een telefoonhoesje. Je kan kiezen voor een softcase, hardcase of flipcase. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur maar ik moet zeggen dat de prijzen er wel betaalbaar uit zien!