Wat heb je altijd bij je als je de deur uit gaat? Je mobiel en… je sleutels. Je mobiel zit waarschijnlijk in een mooi hoesje en maar waarom zit er nog steeds een lelijk labeltje aan je sleutels? Of helemaal geen sleutelhanger? Eigenlijk is dat vreemd. Je hebt je sleutels meerdere keren per dag vast en toch zijn ze niet om aan te zien. Door een sleutelhanger met naam aan je sleutelbos te hangen, wordt die lelijke sleutelbos ineens een sieraad. En als je dan toch aan het bestellen bent, dan kun direct even bij de sieraden met vingerafdruk kijken.

Een sleutelhanger met naam moet je wel goed gebruiken

Het is natuurlijk niet slim om je complete naam en adres aan je sleutelbos te hangen. Als je je sleutels dan een keer verliest, heb je zomaar kans op onuitgenodigd bezoek dat zichzelf binnenlaat met jouw eigen sleutels. Je kunt er wel de naam van je kinderen of kleinkinderen in laten graveren. Wist je dat je er zelfs een foto in kunt laten graveren? Je kunt er ook voor kiezen om bij iedere sleutel aan je bos een aparte sleutelhanger met naam te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook een kindertekening gemaakt door je kinderen of kleinkinderen kan gegraveerd worden, hoe leuk is dat?

Geef eens een mooie sleutelhanger cadeau

Hoe leuk is het om met een bijzonder cadeau aan te komen als je beste vriendin een nieuw huis heeft? Natuurlijk neem je dan een flinke fles wijn mee, maar een mooie sleutelhanger met naam is ook een prima plan. Laat er direct een voor jezelf maken zodat je direct een sleutel kunt opeisen (op de sleutelhanger zet je dan "logeerkamer"). Ook als een vriend of vriendin een eigen bedrijf begint of verhuist met het bedrijf is een mooie sleutelhanger met naam ook een leuk idee. Ook hier ben je weer gewaarschuwd: zet niet de bedrijfsnaam of het logo op de sleutelhanger. De reden? Zie hierboven.

Bestel je sleutelhanger online

Deze sleutelhangers zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt bij Kaya Sieraden precies die sleutelhanger bestellen die past bij jouw doel. Wil je een vader- of moederdagcadeautje bestellen? Bestel dan een mooie sleutelhanger in de vorm van een hartje en zet de namen van je kinderen erop. Of laat ze een mooie tekening maken die je laat graveren. Gaan je vrienden trouwen? Geef ze dan mooie His&Hers sleutelhangers. Laat de trouwdatum er in graveren, dat is direct een mooi geheugensteuntje!