Tegenwoordige denkt vrijwel iedereen dat hij of zij een interieurarchitect is. Dat komt voornamelijk omdat de meeste mensen vandaag de dag toegang hebben tot Pintrest. Pinterest is een platform waarop verschillende mensen en bedrijven plaatjes kunnen delen over van alles. Het kabinet ligt alleen vaak wat hoger dan de gemiddelde Twitter of Facebook post. Vaak gaat het bij Pinterest posts om mooie opgewerkte plaatjes, waarvan interieur een veel voorkomend onderwerp is. Zelf verhuisde ik onlangs naar een nieuw appartement. Ik had lang in de wachtrij gestaan, omdat er vandaag de dag veel vraag is naar huizen. Deze tijd besloot ik te benutten om mijn persoonlijke stijl te vinden. Dit deed ik onder andere met gebruik van Pinterest, maar ook door daadwerkelijk naar verschillende fabrikanten toe te gaan. Ik heb een hele waslijst van producten mogen testen, maar uiteindelijk vond ik dat maar een winkel goed paste bij mijn stijl keuze.

Station7

Ik kan het bedrijf tegen toen ik bij mijn ouders op bezoek ging in Wateringen. Het is kennelijk nog een jong bedrijf, maar ik was in een keer verliefd. Sinds 2012 ontwikkelt, produceert en verkoopt Station7 een industriële en eigentijdse meubelcollectie. Dit betekent dat het bureau speciaal focust op minimalistische designs. Zelf vond ik het belangrijk dat mijn nieuwe woning rust out zou stralen. Voor veel mensen is dat tegenwoordig belangrijk, omdat ze zo innerlijke rust kunnen vinden. Dit is vooral belangrijk bij thuiswerken. 

Waarom geen IKEA?

Na het aanschaffen van een paar stoere eetkamerstoelen en een stoere leren bank kreeg ik van veel mensen complimenten over hoe mijn huis eruit zag. Ik was er trots op. Toch ontving ik van veel anderen mensen de vraag waarom ik niet voor IKEA gekozen had. Dit is mijn korte toelichting. De prijzen van Station7 zijn haarscherp voor de producten die je krijgt. Daarnaast levert het bedrijf de gekochte spullen gratis bij je in de woning af en ontvang je daarbovenop ook nog eens twee jaar garantie! Dit zijn allemaal goede redenen om te shoppen bij Station7, maar de beste vind ik persoonlijk juist dat het niet op IKEA lijkt.