Als je een ouder bent dan heb je het vaak druk. Naast werk, sporten en je relatie wil je ook een groot deel van je tijd te besteden met je kinderen. Dit is begrijpelijk, maar kan soms voor hele volle dagen zorgen. Zelf kwam ik hier pas achter toen mijn zoon en dochter, naar de basisschool gingen. Ik ging er van uit dat het drukke baby, peuter en kleuter leven op zou houden wanneer ze eindelijk meer dan een paar uur naar school zouden moeten gaan. Ik hou zielsveel van mijn kinderen, maar ze maken het soms wel wat bond. Mijn verwachtingen verdwenen als sneeuw voor de zon na hun eerste week school. Niet alleen hadden de kinderen veel meer dingen om mij te laten zien en vertellen, ik diende ook zelf lunches voor ze te maken. Dit is niet erg, maar wel tijdrovend. De meest ouders doen een koekje en een pakje appelsap in de tas van hun kind en laten ze in de middag thuis eten. Dit was voor mij geen mogelijkheid. Ik wil graag dat mijn kinderen op school blijven, want zowel mijn vrouw als ik werken beide ver van ons huis vandaan.

Zoeken naar een oplossing 

Om dit op te lossen ging ik op zoek naar manieren waarop ik mijn kinderen kon laten overblijven op school. Hierbij kwam ik al gauw achter een paar producten waarvan ik nooit iets had gehoord. Beide producten komen van het bedrijf Mepal en lenen zich perfect voor de ouder in mijn situatie. Voor zowel mijn zoon als dochter besloot ik meer informatie op te doen over de muesli beker en de drinkbeker. Ik kook immers elke avond in overvloed, dus dan kunnen de kinderen gerust wat meenemen naar school om de volgende dag te eten. In het begin was het even wennen voor de kids, maar na een paar dagen wisten ze niet beter! 

Korte review

Eerst focuste ik mij op de mesli beker. Het is een afgesloten beker die je gemakkelijk open en dichtdraaien zodat er niets lekt in je tas. De inhoud van de beker blijft lang warm zodat je je kinderen ook een soepje of iets anders warms kan meegeven voor tijdens de lunch. Daarnaast heeft het bedrijf twee jaar garantie, dus als je net als ik een drukke ouder bent, zal ik deze muesli beker bestellen. Je bespaart tijd en geld en daarbovenop eten je kinderen een interessante lunch, in plaats van die simpele boterhammen!