Goed voor de dag komen bij een sollicitatie, zelfs in deze digitale tijd, is ontzettend belangrijk. Er verzorgd uitzien op je werk, een leuke outfit voor dat (digitale) feestje en natuurlijk als je gewoon lekker op stap gaat in de stad is het fijn om er mooi uit te zien. Allemaal dingen waar je mee bezig bent op een dagelijkse dag. Om er mooi en goed uit te zien is het belangrijk om goede kwaliteit kleding aan te schaffen. Een van mijn grootste tips is om te kiezen voor een aantal topmerken. Bijvoorbeeld, bij Topsy Fashion kun je merken vinden zoals Lofty Manner maar ook prachtige Studio Anneloes kleding.

Begin bij de basics

Om het perfecte assortiment te hebben in je kledingkast, is het belangrijk om te kijken naar een aantal goede basics. Basics kunnen namelijk een prachtige ondertoon zijn van jouw stijl. Bijvoorbeeld een goeie broek, mooie basic T-shirts en een goed paar mooie schoenen zijn al een prachtig begin. Als je daarover bijvoorbeeld een mooie blouse aantrekt of een leuke sjaal erbij om doet, is de outfit meteen af. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een mooie flared trouser van Lofty Manner. Deze basic ziet er prachtig uit maar is een mooi basisstuk voor jouw persoonlijke collectie.

Personaliseren van jouw stijl

Als je eenmaal mooie basics hebt gevonden en aan hebt geschaft dan is het tijd om te kijken naar wat jouw stijl uniek maakt en hoe het ’t beste bij jou past. Dit kun je doen door na te denken over de kleuren die je mooi vindt, maar ook om te kijken wat je mooi vindt bij jezelf. Vind je felle kleuren, zoals geel en rood mooi bij je huidskleur en basics staan? Of zijn het juist meer pastelkleuren die jouw mooiste kant naar boven halen? Bij Topsy Fashion kun je bijvoorbeeld heel veel mooie prints vinden die een mooie toevoeging zijn aan jouw assortiment. Bijvoorbeeld een mooie Pleuni flower crêpe blouse van Studio Anneloes. Deze past ook mooi op de flared trouser!

Hoe je weet wat bij je past

Als je wilt weten wat nou echt bij je past, moet je vooral eerst bij jezelf nagaan wat je mooi vindt. Als jij eenmaal hebt bepaald wat jezelf écht mooi vindt, dan is het altijd raadzaam om een vriendin of vriend die jou goed kent ook te raadplegen. Deze mensen kennen jouw persoonlijkheid het beste en zullen jou het beste advies kunnen geven!