De dagen worden langer en de tempratuur stijgt langzaam een paar graden, het is weer voorjaar. In het voorjaar krijgen mensen spontaan zin om in huis aan de slag te gaan. Een grote schoonmaak, nieuwe meubels of zelfs een verbouwing. Mocht jij binnenkort van plan zijn om je badkamer onder handen te nemen dan hebben we een paar toffe items die je zeker niet mag missen. Het zijn misschien geen alledaagse dingen die je normaal gesproken in je badkamer terug vindt maar dat maakt deze items juist des te leuker.

Sunshower

Ken jij de sunshower nog niet? Dan is het tijd om je hier eens flink in te gaan verdiepen. De sunshower is de nieuwste trend onder de douches. Deze douche is onder andere voorzien van infraroodlicht en een zonnebank. Dus terwijl je staat te douche wordt jouw lichaam niet alleen opgewarmd door het warme water maar ook nog eens door de warmtepanelen. Infrarood is daarnaast ontzettend goed voor je spieren bij bijvoorbeeld spierpijn. Zet je de zonnebankfunctie aan, dan wordt je ook nog bruin terwijl je staat te douche. Wat wil een mens nou nog meer.

Kastjes

Kastjes! In 2019 zijn kastjes meer dan welkom in de badkamer. Grote kastjes, kleine kastjes, dichte kastjes, open kastjes.. Het maakt eigenlijk geen eens uit wat voor soort kast het is als het maar een beetje kleur in de ruimte brengt. Voor de kastjes met pastelkleuren doen het erg goed dit voorjaar.

Meubels

Ook meubels zijn van harte welkom al klinkt dat misschien een beetje vreemd. Heb je de ruimte, dan zou een bank zeker niet misstaan en nee dat bedoelen we niet zo’n grote 3-zitter als beneden in de woonkamer. Een mooie bescheiden love seat maakt jouw badkamer helemaal af. Niet zoveel ruimte? Dan is een stoel ook een hele goede optie. Een meubel geeft de ruimte een hele aangename sfeer.

Inbouwspots

Nog zo’n dingetje die anno 2019 eigenlijk heel veel terug zien, inbouwspots in de badkamer. Inbouwspots zijn ontzettend populair en geven door de lichtverdeling de ruimte een hele andere dimensie. Een badkamer is toch vaak een kleine ruimte en inbouwspots in de badkamer zorgen er juist voor dat de ruimte veel ruimer oogt doordat het plafond heel vrij blijft. Een groot pluspunt wat ons betreft

Planten

Last but not least, planten zijn ook meer dan welkom in deze ruimte. Een plant zorgt voor een mooie uitstraling en geeft een ruimte gewoon een hele gezellige en huiselijk sfeer. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een goed zuurstofgehalte. Alles wat een mens wilt toch?