Mensen zijn allemaal verschillend, dat is maar goed ook. En ook ieders wensen zijn anders. Omdat jouw interieur uniek is, wil je een passende spiegel. Daarom is er ook een spiegel op maat te verkrijgen. Zoals er kleding in verschillende kleuren, modellen en maten nodig zijn en dit geldt tevens voor make-up, zijn er ook verschillende spiegels nodig, voor verschillende mensen. Een mens is geen kuddedier, daarom is het onderscheid zo belangrijk.

Een spiegel is belangrijk, natuurlijk in huis, maar wellicht ook in je bedrijf zoals een kledingwinkel. De spiegel wordt gebruikt om te kijken of het staat, hoe het eruit ziet. Het opgemaakte gezicht bijvoorbeeld of het geknipte kapsel, maar ook hoe kleding staat.

Doel van de spiegel

Spiegels worden voor verschillende dingen gebruikt, daarom is de grootte ook verschillend. Daarom is het zo fijn als je een spiegel op maat kunt gebruiken. Als je jezelf in het geheel wilt zien, om te zien hoe de kleding die je aan hebt staat en of het passend is, heb je natuurlijk een grotere spiegel nodig dan als het alleen om je hoofd gaat, om te zien hoe je haar en make-up zitten. Een spiegel kan ook functioneel zijn door deze op een strategische plek te plaatsen, zodat de woonkamer of een andere ruimte groter lijkt dan deze is. Of om de kinderen in de gaten te houden als je in de keuken bezig bent. Of een bepaalde ruimte of meubelstuk laten zien, dat kan ook belangrijk zijn.

In combinatie met het interieur

Natuurlijk is ook elk interieur anders, of het nu om een privéruimte gaat of in je bedrijf. Bij Spiegels van Verno is er zoveel keus, dat er voor alles en iedereen iets bij zit. Neem je interieur als uitgangspunt en de reden van het gebruik eveneens. Als je een strak meubilair hebt dat hoekig is, moet de spiegel daar natuurlijk bij aansluiten. Bij een klassiek interieur is dit uiteraard weer anders, de vorm kan dan anders zijn, net als de omlijsting.

Lijsten voor je spiegel

Soorten en maten zijn verschillend, dat is al beschreven, maar er zijn ook lijsten voor de spiegels, zoals te zien is bij spiegels van Verno. Deze moeten natuurlijk ook matchen met de ruimte waarin deze wordt gehangen. Er zijn lijsten in zwart en wit maar tevens in zilver en goud. De spiegel kan zelfs in een lijst van notenhout en er zijn nog veel meer mogelijkheden. Ook barokke lijsten behoren tot het assortiment, glanzend of mat, breed of smal, het is er allemaal. Maak daarom een goede keuze en oriënteer je lang genoeg om precies te weten welke voor jou geschikt is.