Nieuws

Stijl jezelf met deze trendy items!

Door 7 juni 2020

Als ik door mijn social media scrol kom ik tientallen foto’s tegen van meiden en jongens die er uitzien om door een ringetje te halen. Alles is perfect; de setting, de kleuren, de pose, maar vooral… De outfit! Ik vroeg me altijd al af of die foto’s van de zogenoemde ‘influencers’ altijd gestyled worden, of dat ze dat ook wel eens zelf doen. Want ik wilde er ook zo hip gestyled uitzien! Gelukkig heb ik toen, door het doen van een beetje mode-research, ontdekt dat het helemaal niet zo moeilijk is om eruit te zien alsof je door een stylist bent aangekleed. En de tips om dat te bereiken moest ik natuurlijk ook eventjes met jullie delen. Dus bij deze! 

Een hip merk

Allereerst kan je, om een perfect gestylede outfit te creëren, een aantal merkitems aanschaffen. Merken en vooral logo’s zijn tegenwoordig heel hip namelijk. En om het niet te duur te maken, kan je deze items gewoon combineren met een paar casual en goedkope items van de Zara, H&M of Bershka bijvoorbeeld. Een paar merkitems die ik onlangs heb aangeschaft zijn een Gucci panty en Balenciaga schoenen. En voor heren kan je bijvoorbeeld denken aan een Daily paper jas heren (laatst mijn vriend blij mee gemaakt) of ook een paar vette merksneakers. 

Wit of off-white

Wat ten tweede weer helemaal in is deze zomer, is ‘neutrals’. Dus natuurlijke kleuren in veelal witte tonen of beige/bruine tonen. Zelf ben ik het meeste fan van witte en off-white items en deze kan je ook leuk combineren. Je zou misschien denken dat dit juist met elkaar een mismatch is, maar dat is zeker niet zo! Kijk maar eens even bij de bekende bloggers van tegenwoordig en dan zal je dit gelijk zien. Ik zag laatst bijvoorbeeld een heel mooi item dat nog steeds op mijn verlanglijstje staat op kledingkopen.nl, een Off White jas. Een aanrader dus voor een hippe look!

Comfy chic

Tot slot kan je heel makkelijk een stylish outfit samenstellen door een comfortabele stijl en chique items te combineren. Zo heb ik veel bekende modebloggers bijvoorbeeld gezien in bikershorts, een groot t-shirt met een nette blazer erover. En ik zag laatst een aantal bekende personen (lees: modellen, zangeressen of actrices) in een joggingbroek gecombineerd met hakken. Alles kan dus tegenwoordig! Als je in ieder geval kiest voor een aantal casual items gemixt met een aantal chique items, dan ben je al een heel eind. Ook vind ik de Kardashian zusjes leuk om te volgen als je meer voorbeelden nodig hebt van deze stijl. Zij kunnen er namelijk ook wel wat van!