Soms ben je er gewoon even helemaal klaar mee. En als je dan flink hebt gespaard, dan kun je aan de gang. Lekker je huiskamer opnieuw inrichten. En dan een keer verder gaan dan alleen een nieuw behangetje of een nieuw verfje. Nee. Alles uit de kamer en alles opnieuw. Heel soms is dat écht wel even nodig. Maar dan. Je hebt een lege huiskamer, waar ga je dan beginnen? Ga je direct richting de fancy TV liften of begin je met het uitkiezen van nieuwe gordijnen? Het is vooral belangrijk dat je begint met wat jij het belangrijkst vindt.

Ik ben begonnen met een nieuwe eetkamertafel

Ja, dat klinkt dus helemaal niet logisch en dat is het eigenlijk ook niet. Maar ik kwam de perfecte tafel tegen voor mijn nieuwe huis. En ook nog voor een prijs waar ik erg gelukkig van werd. Dus die tafel staat in de opslag. Nu moet ik dus (redelijk dringend) op zoek naar stoelen voor bij deze tafel. En ook moet de rest van mijn woonkamer nog ingericht worden. Een bank, salontafel, maar ook het behang en de vloer heb ik inmiddels op internet gevonden. Het is voor mij nu een zaak van het in de gaten houden van de aanbiedingen en dan toeslaan op het juiste moment.

Want style hoeft echt niet heel erg duur te zijn

Heel simpel: alles wat je aanschaft kost geld. Maar door goed om je heen te kijken en je in te schrijven voor verschillende nieuwsbrieven, kan je het zomaar treffen dat je precies dat vindt wat je zoekt, maar dan voor een prijs die je beter aanstaat. Het kan dan wel zijn dat je je aangeschafte spullen nog even in een opslag moet doen voor je er echt plek voor hebt. Het is dan, om het overzicht te bewaren, wel verstandig om goed te noteren wat er in welke opslag staat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Creëer je eigen style

Het is jouw woonkamer, dus jij moet je daar prettig in voelen. Dus kies je de style die goed bij jou past. Dat kan natuurlijk ook een combinatie van stijlen zijn. Dus ga maar lekker voor industrieel met een landelijk tintje. Ga voor bloemen in combinatie met strepen en polkadots. Kies voor zwart-wit en combineer dat met verschillende leuke dierenprints in heftige kleuren. Alles kan en alles mag. Want het is jouw huis!
TV liften