Wij zijn al sinds jaren fan van het prachtige kledingmerk Je m’appelle, en de voornaamste reden daarvoor is dat ze voor veel items een hele speciale, super comfortabele stof gebruiken. Deze stof is een mix van polyamide en elasthan, en super prettig om te dragen. Het is namelijk heel erg ademend, snel drogend en niet-statisch. Niet voor niets wordt het travelstof genoemd, want het is ideaal n om te reizen. Echter, omdat ze zich bij Je m’appelle niet op reizigers richten maar op de moderne, hippe vrouw zijn de items perfect geschikt voor dagelijks gebruik. De mooie tops bijvoorbeeld, zijn verkrijgbaar in diverse prints en pasvormen. Ze verkopen zowel bloesjes als ruimvallende tops, maar ook stijlvolle blazers voor als je wat chiquer voor de dag wilt komen.

De kleding van Je m’appelle is makkelijk te combineren

Het fijne aan dit merk is dat alle items heel erg makkelijk met elkaar te combineren zijn. Sommige items hebben een print, waar andere juist effen zijn, uitgevoerd in mooie, basic kleuren. Zeker als je op zoek bent naar een fijne basisgarderobe ben je bij dit merk aan het goede adres. Combineer moeiteloos de fijne basic items met een goede jeans en vul elk seizoen je kast aan met een fijn printje van het seizoen. Dit is bij Je m’appelle niet zo moeilijk, want elke paar weken hebben ze nieuwe items en een andere collectie. Het is een van de weinige merken waarbij ‘op = op’ heel letterlijk genomen wordt. Dit maakt dat de items ontzettend exclusief zijn, en je beter niet te lang kunt wachten met het bestellen van je nieuwe, favoriete items.

Jeans items van de travelstof van Je m’appelle

Ben je dol op de look van een goede, donkere jeans? Wij ook! Maar echte denim is niet altijd even comfortabel om te dragen. Daarom maken ze bij Je m’appelle een mooie basic collectie van denim look travelstof. Deze items zijn allemaal zeer donkerblauw, en hebben een mooie, gemêleerde werving die heel erg op jeans lijkt. Items met een echte denim look dus, maar dan veel prettiger (en lichter!) om te dragen, en bovendien voordeliger dan echte jeansstof. En ook voor deze items geldt dat ze moeiteloos te combineren zijn met de rest van de collectie. Ga bijvoorbeeld voor de hippe denim look kokerrok in combinatie met een mooie blouse met print, of draag de denim look blazer over een andere look heen als je de deur uitgaat. Wij zijn in ieder geval fan, want deze Travel Quality van Je m’appelle is de meest comfortabele denim look die we tot nu toe zijn tegengekomen… kende jij hem al?