Decoratiestoffen kunt u voor allerlei doelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een slaapkamer, kleurige gordijnen of bijzondere tafelkleden. Bij Roelofsstoffen vindt u een ruim assortiment stoffen voor decoratie. De stoffen zijn niet alleen beschikbaar in diverse dessins, maar ook in verschillende kwaliteiten en afmetingen. Zo kunt u altijd de stof bestellen die past bij wat u nodig heeft. Bent u bezig met de inrichting van uw woning of bedrijf? Bekijk dan onze decoratieve stoffen om inspiratie op te doen voor het interieur.

Een unieke betaalbare gordijnstof

Bent u opzoek naar nieuwe gordijnen dan kunt u natuurlijk kant-en-klaar gordijnen kopen. Maar dan heeft u geen bijzondere gordijnen. Wilt u een mooie en betaalbare gordijnstof dan kunt u die vinden bij Roelofsstoffen. Deze decoratieve stoffen zijn zeer geschikt om in te zetten voor gordijnen. 

De aankleding van uw bedrijf met een mooie stof

Een geschikte decoratiestof vinden is soms lastig. Roelofsstoffen heeft allerlei varianten waardoor er altijd wel een juiste keuze gemaakt kan worden. De stoffen zijn ideaal voor het aankleden van bijvoorbeeld een horecagelegenheid. Naast het aankleden van een horecagelegenheid zijn er natuulijk nog talloze andere mogelijkheden om uw bedrijfslocatie op te vrolijken met een mooie decoratiestof. 

Verschillende thema’s decoratiestoffen

Roelofsstoffen kunt u kiezen uit verschillende thema’s voor decoratiestoffen. Één van die thema’s zijn vintage & etnische decoratiestoffen, retro stoffen, stoffen van linnen en decoratiestoffen die verwijzen naar landen en steden. Dat is nog maar een kleine greep uit het assortiment dat te vinden is op hun website. U vindt vast en zeker een stof die past bij uw smaak en het doel waarvoor u deze wilt gebruiken. 

Decoratieve stoffen online kopen

U kunt decoratiestoffen online kopen bij Roelofsstoffen.nl door de stof van uw keuze te selecteren en het aantal gewenste meters te selecteren. Voor de meeste stoffen geldt een minimale afname van 0,5 meter. Uw bestelling wordt naar het opgegeven adres verzonden of u kunt deze bij hun afhalen. Bij roelofsstoffen zitten specialisten klaar om u ook persoonlijk advies tegen indien dat gewenst is. Ook zijn ze aanwezig op verschillende markten en evenementen. Bekijk de agenda op hun website om te zien waar ze binnenkort staan met hun fraaie stoffen.