Oké, duizend en een nacht is misschien wel erg lang. Maar hoe denk jij over een stedentrip naar Marrakech? Ontdek de prachtige wonderen Arabische wereld. Waan je in een magische stedentrip waar je omringt wordt door prachtige kleuren, kruiden en een ritje kan maken op een kameel. In deze wondere stad is er genoeg te doen.

Stedentrip Marrakech.

Ben jij klaar om je in de duizend en een nacht sfeer te wanen? Marrakech is een geweldige stad. De kleuren, de sfeer, de mensen, het eten en het drinken. Allemaal elementen waar jouw stedentrip om gaat draaien en wat jou een ultieme ervaring biedt. Het wordt ultiem genieten de dagen dat je daar zit. Maar wat moet je allemaal gedaan hebben wanneer je een stedentrip Marrakech op de planning hebt staan?

Kopje thee erbij?

Arabische landen staan natuurlijk bekend om hun specerijen en hun thee. Daarom moet je er geheid van genoten hebben. Wil je de ervaring helemaal compleet maken? Ga da genieten van een kopje thee op een van de vele rooftop bars die Marrakech telt. Wil je thee drinken zoals een echte local? Ga dan voor een kopje munt thee.

Een souvenir voor thuis.

Eigenlijk doe je dit altijd, en neem je van elk land wat je bezoekt een souvenir mee naar huis. Maar wil je echt een stukje Marokko mee naar huis nemen? Duik dan de straatjes van Medina in. Hier hebben ze ontzettend veel kleine winkeltjes die verschillende spullen verkopen in de meest prachtige kleuren die je je kan voorstellen. Iets wat je daarom ook hier moet kopen, is een mooi vloerkleed. Iets wat je thuis altijd ergens kan leggen of eventueel kan ophangen aan de muur.

Een wandeling door een kleurrijke tuin.

Ben jij klaar voor een kleur explosie op jouw netvlies? Neem dan een wandeling door Jardin Majorelle. Deze bijzondere tuin is werkelijk waar een kleurexplosie en de ideale plek om foto’s te maken. Of je ze nou voor jezelf houdt, of op social media plaatst. Hier maak je de meest mooie en kleurrijke foto’s. 

Last but not least.

Neem een bezoekje aan het Bahiapaleis, Dit voormalige paleis heeft meer dan 150 verschillende kamertjes en lijkt wel op een gigantisch doolhof. Een deel van de vertrekken is openbaar en hier kan je daarom ook doorheen wandelen. Je kijkt in het Bahiapaleis je ogen echt uit. Gigantische plafonds met handgemaakt houtsnijwerk en overal kleurrijke mozaïek.