Facturen verwerken kan een tijdrovend en foutgevoelig proces zijn, zeker als dit handmatig gebeurt. Gelukkig zijn er oplossingen om dit proces te automatiseren en te vereenvoudigen. Een van deze oplossingen is Factuurverwerking software van WhiteVision. In dit artikel gaan we in op de voordelen van WhiteVision, hoe het te integreren is met uw huidige systemen en geven we een stap-voor-stap uitleg over hoe de software werkt.

De voordelen van WhiteVision voor uw factuurverwerking

WhiteVision biedt verschillende voordelen voor uw factuurverwerking. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de efficiëntie die het oplevert. Hieronder bespreken we enkele andere voordelen.

Tijdbesparing en verhoogde productiviteit

Door het automatiseren van de factuurverwerking met WhiteVision, kunt u veel tijd besparen die u anders zou besteden aan het handmatig invoeren van factuurgegevens. Deze tijd kunt u nu besteden aan andere belangrijke taken binnen uw bedrijf. Bovendien verhoogt de automatisering de productiviteit van uw medewerkers, omdat zij minder tijd kwijt zijn aan routinematige administratieve taken.

Betere controle en nauwkeurigheid

Handmatige factuurverwerking brengt altijd het risico van menselijke fouten met zich mee. Met WhiteVision wordt het proces grotendeels geautomatiseerd, waardoor de kans op fouten aanzienlijk vermindert. Daarnaast biedt de software uitgebreide controle- en rapportagemogelijkheden, waardoor u altijd een goed overzicht heeft van uw facturen en betalingen.

WhiteVision: eenvoudig te integreren met uw huidige systemen

Een ander groot voordeel van WhiteVision is dat het eenvoudig te integreren is met uw bestaande systemen, zoals uw boekhoudsoftware of ERP-systeem. Dit betekent dat u geen ingrijpende veranderingen hoeft door te voeren in uw huidige processen om WhiteVision te kunnen gebruiken. De software werkt naadloos samen met uw andere systemen, zodat u snel en eenvoudig aan de slag kunt met de geautomatiseerde factuurverwerking.

Hoe de factuurverwerking software werkt: een stap-voor-stap uitleg

Om een duidelijk beeld te geven van hoe de factuurverwerking software werkt, volgt hier een stap-voor-stap uitleg:

 

  • U ontvangt een factuur per e-mail of post. Als u de factuur per post ontvangt, scant u deze eerst in.

  • WhiteVision herkent automatisch de belangrijke gegevens op de factuur, zoals het factuurnummer, de leverancier en het bedrag.

  • De software controleert of de factuur voldoet aan de voorwaarden die u heeft ingesteld, zoals de betalingstermijn en eventuele kortingen.

  • Indien nodig, stuurt WhiteVision de factuur door naar de juiste persoon binnen uw bedrijf voor goedkeuring.

  • Na goedkeuring wordt de factuur automatisch verwerkt in uw boekhoud- of ERP-systeem.

  • WhiteVision bewaart een digitale kopie van de factuur voor uw administratie en rapportage.

Met WhiteVision wordt het verwerken van facturen een stuk eenvoudiger, efficiënter en nauwkeuriger. Probeer het zelf uit en ervaar de voordelen voor uw bedrijf.