Met miljoenen gameconsoles verkocht heeft bijna iedereen wel een PlayStation, Xbox of Nintendo in huis. Hoog tijd dat jij je gameconsole pimpt om op te vallen bij je vrienden.

 

Stickers

Alle consoles zien er over het algemeen saai uit. Met lichte gekleurde details zijn over het algemeen alle consoles grijs of zwart. Niet erg aantrekkelijk voor het oog dus, maar daar kan verandering in komen. Met stickersets van populaire films, cartoons of voetbalclubs kan jij jouw gameconsole pimpen tot een uitblinker in de woonkamer. Naast het opfleuren van je console zijn er ook mogelijkheden om je controller of remote een leuke print te geven met het aanbrengen van stickers. Stickersets zijn relatief goedkoop en als je helemaal wil opvallen kan je zelfs je eigen stickersets laten ontwerpen.

 

Game controllers

Naast je console en controller te omhullen met stickers kan je er ook voor kiezen om een stoere gekleurde controller te kopen. Game controllers zijn tegenwoordig in vele kleuren en designs verkrijgbaar. Zo hoef je niet een sticker er af te schrappen wat voor beschadigingen kan zorgen als je dit niet op de juiste manier doet. Met silicone cases worden controllers beschermt en ervaren gamers meer grip tijdens het spelen. Win-win dus!

 

Onderdelen vervangen

Voor de handige gamer zijn er mogelijkheden om onderdelen te vervangen door gekleurde onderdelen. Zo creëer je een unieke controller die niemand heeft. Fel gekleurde knoppen of doorzichtige controller cases zodat je het binnenwerk kan zien, niets is te gek. Slijtage kan er voor zorgen dat onderdelen vervangen moeten worden. Door tijdig onderdelen te vervangen kan je langer genieten van je game console en je hebt mooi de kans om stof en vuil weg te halen op plekken waar je normaal niet bij komt.

 

Schoonmaken

Sommige gamers ervaren een geluid alsof een vliegtuig probeert op te stijgen zodra zij hun gameconsole aanzetten. Dit wordt meestal veroorzaakt door de ophoping van stof binnen in de gameconsole. Ja, ook je game console heeft onderhoud nodig. Door tijdig onderhoud te plegen en zo nu en dan het stof te verwijderen zal je ervaren dat je game console beter werkt, langer meegaat en minder warm wordt.