Gouden ketting voor dames

Een gouden ketting is hét ultieme mode accessoire dat zijn elegantie en stijl nooit verliest. De prachtige schittering van goud laat jouw persoonlijkheid niet alleen stralen, maar is ook passend bij elke soort outfit. Een gouden ketting is zowel te dragen bij een klassieke en elegante look als bij een meer alledaagse outfit met een blouse of spijkerbroek. Het is dan ook niet voor niets dat een gouden ketting één van de populairste sieraden is onder zowel vrouwen als mannen. Daarnaast zijn er heel veel verschillende stijlen te vinden als het gaat om gouden kettingen. Zo kun je kiezen voor een brede ketting, een verfijnde smalle gouden ketting met bedel of een ketting van goud met een klein diamantje. Welke stijl voor een gouden ketting je ook kiest, dit waardevolle sieraad onderstreept jouw persoonlijkheid op een bijzondere manier.

14 karaat gouden ketting kopen met bedel

Of je nu op zoek bent naar een ketting van 14 of 18 karaat goud, deze sieraden lenen zich uitstekend om te combineren met allerlei soorten bedels. Zo kun je kiezen voor een gouden ketting met een initiaal, of voor een prachtige bedel in de vorm van een hartje. Ook voor gouden kettingen geldt dat een smalle en verfijnde ketting de gekozen bedel meer op laat vallen. Prachtig om te dragen als persoonlijk sieraad boven een truitje, of als mode accessoire in combinatie met een stijlvolle outfit. Daarnaast is een ketting van goud ook een geschikte accessoire om te dragen op ieder soort gelegenheid. Als je een gouden ketting wilt kopen voor dames, dan kun je kiezen uit zowel 14 of 18 karaat goud. Ook heb je de keuze uit diverse soorten goud waaronder platina, rosé of witgoud. Op deze manier is er altijd een gouden ketting te vinden die aan jouw persoonlijke smaak en stijl kan voldoen.

Gouden ketting van Isabel Bernard

Als jij je al een klein beetje verdiept hebt in de aankoop van een gouden ketting, dan ben je vast ook de prachtige creaties van Isabel Bernard tegengekomen. Als je kiest voor een fijne gouden ketting met prachtige bedels dan valt de collectie van deze sieraden ontwerper zeker bij je in de smaak. Met veel oog voor detail is een gouden ketting van Isabel Bernard voorzien van prachtige details die geraffineerd afgewerkt zijn. Door de toepassing van kleine bedels in de vorm van bijvoorbeeld een hart, cirkel of driehoek maak je iedere kledingstijl elegant en super vrouwelijk.