Weet jij al in welke toffe stijlen jij gezien zal worden in het aankomende seizoen? Sommige van ons hebben het hele jaar door een en dezelfde stijl en passen de kleding dan aan op de temperatuur. Voor anderen geldt dat ze wel elke keer stil staan bij de verandering van het seizoen. Mensen kiezen dan voor een totaal ander voorkomen en dus een andere kleding stijl. Begrijpelijk, want als je van de hipster zomerkleding bent, hoef je niet van de grote sjaals en grote truien te houden. Iets wat we veel gaan zien de aankomende tijd zal streetstyle zijn. De moderne stijl die vaak gepaard gaat met merken als Carhartt en Dailypaper. Lees meer over verschillende stijlen en kom achter jouw ultieme winterse stijl.

Schattig en vrouwelijk

De koudere periode van het jaar is ideaal voor het dragen laagjes. Met een jurkje en daarover een vestje ben je al gauw goed ingepakt. De combinatie hiervan ziet er snel heel vrouwelijk uit. Het komt niet eens zo zeer door het jurkje, maar door de laagjes die worden gedragen. Vaak staan deze outfits leuk met een paar laarzen en iets voor op het hoofd. Ben jij de vrouwelijke vrouw of juist helemaal niet? Het zou zomaar kunnen dat jij je in deze outfits goed voelt.

Streetwear en stoer

Over kleding in deze categorie wordt goed nagedacht al lijkt dat vaak niet zo. Met de meest simpele kledingstukken worden de leukste outfits gecreëerd. Een sweather, veterlaarzen, een Carhartt muts en basic spijkerbroek kunnen mensen op straat al doen omkijken. Grote kleding en sneakers zijn kenmerkend voor deze kledingstijl. Daarnaast ze je ook vaak lange wollen jassen of juist korte bomberjacks voorbijkomen. Kortom deze stijl heeft een ietwat nette uitstraling gemixt met stoere toevoegingen. Als het goed is, heb je vaak genoeg iemand gezien met kleding dat lijkt op wat hier wordt beschreven. Streetwear wordt namelijk steeds populairder.

Comfortabel en niets anders

Natuurlijk zijn er ook mensen die de kou maar niets vinden. Veel mensen geven dan ook weinig tot niets aan hun uiterlijk op koude dagen. Zij kiezen dan voor alles wat warm is en lekker zit. Als het dan ook nog mooi is, is dat een fijne bijkomstigheid. Ik denk dat iedereen wel eens zo een dagje heeft, maar de een heeft zo een dag vaker dan een ander. Val jij onder een van de bovenstaande categorieën of pak jij ook altijd het eerste warme kledingstuk dat je in de kast kunt vinden.