Wanneer je er in de winter lekker warm en toch stylish bij wilt lopen, dan is een polo shirt met lange mouwen iets voor jou. Je kent het polo shirt waarschijnlijk alleen met korte mouwen, maar daar heb je in de winter natuurlijk niet zo heel veel aan. Of je moet het natuurlijk lekker onder een jasje dragen, of onder een trui zonder kraag. Eigenlijk bedoel ik te zeggen dat een polo shirt (met lange of juist met korte mouwen) altijd een goed idee is. Een polo shirt is casual, maar toch een stuk netter dan een gewoon t-shirt.

Een polo shirt is een trui die nooit kriebelt

Dat de winter eraan komt en dat je je daar goed op moet kleden, dat snapt iedereen. Maar waarom veel mannen toch iedere keer weer naar die kriebeltrui grijpen, dat snapt natuurlijk helemaal niemand. Het is namelijk nergens meer voor nodig. Er zijn nu zoveel mooiere truien en sweaters te koop. Van zulke mooie materialen. Wat denk je van een prachtig polo shirt met lange mouwen. Je kunt zo’n shirt goed combineren met een nette pantalon, maar ook op een goede jeans staat dit shirt prima. Welke combinatie je maakt hangt helemaal af van je eigen smaak en natuurlijk van de gelegenheid.
Polo shirt

Een polo shirt hoef je niet te strijken

Een beter argument voor het aanschaffen van een polo shirt kan ik bijna niet verzinnen. Oké, het shirt is en blijft heel mooi, ook na een flink aantal keren wassen en drogen. Maar dat je dit shirt gewoon kunt opvouwen en daarna weer uit de kast kunt trekken, dat is wel een extra voordeel. Je hoeft dit shirt niet te strijken. Dat heeft natuurlijk te maken met de gebruikte materialen. Daar zal je partner erg blij mee zijn. Want geef maar toe: jij bent niet zo van het strijkwerk. Je partner zal erop aandringen dat je je overhemden in de kledingcontainer doet en meer polo’s aanschaft. Ik weet het zeker!

Waar bestel je een polo shirt

Zoals de titel al doet vermoeden, hoef je voor een polo shirt echt niet naar de winkel. Je bestelt deze mooie shirts dus heel handig in de webshop die ik bovenaan deze tekst heb genoemd. Deze webshop is heel handig, want je bestelt de ene dag en je kleding wordt de volgende dag al geleverd. Ook kun je in deze webshop precies zien of het shirt van jouw keuze op voorraad is.