Velen van ons zullen deze tijden wel thuiswerken, alhoewel we in sommige gevallen al wel weer naar het kantoor mogen komen. Vanwege de huidige situatie is het onverantwoord om met alle collega’s samen te komen op kantoor, maar hoeft het kantoor er natuurlijk niet saai bij te staan. Nu er even niet op locatie gewerkt kan worden, is het wellicht een idee om het kantoor eens op te vrolijken of te verbouwen. Met de nieuwste trends zou je er eens naar kijken hoe je zorgt voor een gezonde werkomgeving. Welke kleur zou je de muren kunnen geven en wat mist er nog in het bedrijf, wat je graag zou willen toepassen? De huidige situatie helpt je misschien door hier eens goed naar te kijken, omdat er nu toch even niemand aanwezig is op het kantoor. Wij helpen je er graag bij!

Zorg voor kleur in je bedrijf!

Is het bedrijf levendig en kleurrijk? Laat dit dan zien in het kantoor! Door een warme uitstraling te geven aan de hand van jouw pand, brengt dit bij klantbezoeken een enorm warm gevoel naar boven bij de bezoeker. Wanneer het werk dat je levert kleurrijk is en je bedrijf als het ware ‘in bloei staat’, mag je dit best eens laten zien. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om grote muurstickers te plaatsen. Waar de drukte van zo’n sticker misschien niet handig is op de werkplek zelf, kan dit wel een enorme toegevoegde waarde bieden in de lunch- of vergaderruimte van het kantoor. Door vervolgens kleur aan te brengen aan de muren, zorg je ervoor dat het kantoor niet meer zal beschikken over een saai aanzicht, maar juist opbloeit en een levendige sfeer biedt!

Een mooi design met vele functies

Wanneer je eenmaal kleur hebt aangebracht in het bedrijf, is het van belang om eens te kijken naar de verdere benodigdheden. Vele kantoren beschikken namelijk over een kleine keuken, waardoor het besparen van ruimte zeer aangenaam is wanneer je dit zou kunnen realiseren. 

Een eerste verandering die je zou kunnen ondernemen, is het plaatsen van een inbouw prullenbak. Een prullenbak neemt al erg snel ruimte in beslag, die je op deze manier kunt ontnemen. Je beschikt in deze situatie niet alleen over meer ruimte, het zorgt ook nog eens voor een mooier aanzicht in de keuken!

Wat mist er nog in het bedrijf?

Voor de werknemer is het belangrijk om iedere gewerkte twee uren, eventjes in beweging te komen. Wellicht dat het een leuk idee is om een aparte kamer in te richten, waarbij je iets kunt plaatsen om even te ontspannen. Een dartbord, een tafeltennistafel, een fiets, het zijn allemaal oplossingen die de werknemer de nodige beweging kunnen geven. Hier kan de werknemer zich eventjes ontladen en weer opladen, om vervolgens weer vol energie aan het werk te gaan!