Een beetje stijlvol door de wereld lopen we allemaal. De mooiste kleding, duurste accessoires of precies die schoenen van dat hippe merk. Er zijn allerlei manieren om jezelf een beetje stijlvol door het leven te laten lopen. Dit is zelfs vrij gemakkelijk. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Zelfs voor een spotprijsje kan je die regelrechte fashionista worden. Maar wat misschien wel de belangrijkste stijltip is die ik je kan meegeven, is een gezond en fit lichaam. Wanneer je lekker in je vel zit, dan is je lichaam misschien wel het allerbeste stijl item dat je kan hebben. Kleren kan je kopen, maar ben je benieuwd hoe ook jij lekker in je lijf en kleding kunt zitten? Lees dan snel verder!

Bewegen is gezond

Het zal vast niet de eerste keer zijn dat je dit hoort, maar een van de sleutels naar een gezond lichaam is bewegen. Bewegen is namelijk erg gezond en zorgt voor een vermindering van stress, een beter slaapritme en kan er ook nog eens voor zorgen dat je wat overtollige kilo’s kwijtraakt. Maar wat ik misschien nog wel de allerbeste reden vind om te gaan sporten, is dat je zelfverzekerder van jezelf raakt. Niks is mooier dan iemand zelfverzekerd over straat zien gaan. Voor mij overtreft dat elk kledingstuk, elke dure sieraad of zelfs die onwijs dure schoenen. Niet alleen op het gebied van uiterlijk word je zelfverzekerder. Wanneer je meerdere keren per week aan sport doet, maak je ook nog eens positieve hormonen aan die goed zijn voor heel je lichaam. Je zit letterlijk van binnen en van buiten lekker in je vel!

Voeding op #1

Bewegen is enorm belangrijk, maar wat misschien nog wel belangrijker is je voeding. Regelmatig eten, gezond eten en genoeg water te drinken zijn de belangrijkste tips die ik je kan geven. Daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk uit te voeren. Met minimale moeite naar dat lekker in je vel gevoel. Naast gezonde voeding kun je gebruik maken van een aantal supplementen ter aanvulling. Overleg wel eerst met je huisarts. Sommige supplementen werken niet goed samen met medicatie. Een voorbeeld van een voedingssupplement is groenlipmossel.

Groenlipmossel is een vrij recent ontdekt voedingssupplement uit Nieuw-Zeeland. Het supplement zou het zeldzame ETA, een Omega 3 vetzuur die van niet in visolie voorkomt., bevatten. De werking van het supplement is echter niet wetenschappelijk bewezen. Kijk daarom goed wat je uit je gewone voeding kunt halen en controleer ook goed wat je ter aanvulling nog kunt nemen. Vraag gerust een voedingsdeskundige of je huisarts voor meer informatie. Uiteindelijk is het belangrijkste dat jij je er goed bij voelt en lekker in je lijf én kleding gaat zitten!