Inbrekers hebben maar enkele seconden nodig om in te breken. Daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn. Bijvoorbeeld door middel van een beveiligingssysteem met een mistgenerator. Een mistgenerator verspreidt bij inbraak namelijk zo veel mist dat de inbreker vertraagt en verward wordt. De mist is namelijk zeer dicht. En laten we eerlijk zijn, wat een dief niet ziet kan hij ook niet stelen. In deze blog vertel ik je meer over de Cobra Medio mistgenerator. Dit is een mistgenerator van het merk Cobrafog.

Waarom die beveiliging

Sommige mensen hoeven er geen twee keer over na te denken: beveiliging is een must. Maar anderen weten misschien niet genoeg over het risico wat ze lopen wanneer ze geen beveiliging in huis hebben. Een beveiligingssysteem is er simpelweg om u te alarmeren wanneer er iemand in uw huis inbreekt. Als u wilt kunt u uw beveiligingssysteem op de politiecentrale aansluiten zodat deze ook gealarmeerd worden bij inbraak. Het is dus in feite een simpele manier om uzelf en uw spullen veilig te stellen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Een beveiligingssysteem is immers een kleine moeite vergeleken met de lasten die volgen op een inbraak.

Welk merk

Zoals ik eerder zei, hebben we het over het merk Cobrafog. Cobrafog is hét merk wat betreft mistgenerators. De mistgenerators van Cobrafog zijn zo ontworpen dat ze geen enkele schade aanrichten aan uw spullen, meubels, muren en vloeren. Daarnaast lost deze mist vanzelf weer op als uw wat ramen openzet om de betreffende kamer te laten luchten. Als u bij Cobrafog een mistgenerator koopt, krijgt u daar ook een preventiesticker bij. Dit is een sticker die u op uw voordeur of achterdeur kunt plakken. Deze sticker laat weten dat er in het betreffende huis een mistgenerator aanwezig is. Omdat de pakkans aanzienlijk wordt vergroot met een mistgenerator lopen boeven hier maar al te graag voorbij.

De Medio mistgenerator

De Medio mistgenerator is een generator voor winkels en woonhuizen tot maximaal 1000 vierkante meter. Normale beveiligingssystemen hebben vaak een tientallen secondes tot zelfs minutenlange inlooptijd. Hierdoor krijgen dieven extra tijd om te stelen en zich weer uit de voeten te maken. Met een mistgenerator is dit verleden tijd. Deze heeft namelijk maar enkele seconden nodig om te worden geactiveerd. De Cobra Medio is daarom perfect omdat het een compacte generator is die je makkelijk in de hoek van een ruimte wegzet. Zo valt hij niet op.

 

Haal daarom een mistgenerator in huis en wees optimaal beveiligd.