Reisje

Een lekkere vakantie met de meiden. Lekker met de oude vriendengroep naar de zon voor een dag of 6. Het is een plan wat we al jaren proberen te plannen, de meiden van de middelbare school en ik. Het komt echter steeds niet van de grond. Dan kan er iemand geen vrij krijgen, dan is er één net aan een nieuwe baan begonnen – ik kan nog wel even doorgaan. Puntje bij paaltje zijn we nog altijd niet geweest. Maar er lijkt nu echt schot in de zaak te zitten. Iedereen heeft vrij weten te krijgen voor het voorjaar van 2020, we hebben een goed hotel en mooie vlucht naar Kreta gevonden en ook maar meteen geboekt. Het moet nu nog wel echt heel erg misgaan voordat het feestje niet doorgaat. Dat betekent dus ook dat ik langzaam spullen mag gaan verzamelen. Ik ben al tijden niet meer op vakantie naar de zon geweest, dus ik begin er op tijd mee.

Internetaankopen

Ik heb hiervoor een lijstje gemaakt van dingen die ik nog moet aanschaffen. Gelukkig is het meeste via internet te koop, want ik heb daar natuurlijk helemaal geen tijd voor met mijn drukke baan, gezinsleven en hobby’s. Zo heb ik het volgende al op internet gescoord:

  • Een bikini! Sterker nog – ik heb er twee. Ik kon niet kiezen, en ze waren in de sale. Nou ja, helemaal prima, mijn oude bikini kwam namelijk nog uit de tijd dat er guldens waren. Ongeveer dan.
  • Leuke strandoutfits, zoals flodderige jurkjes en slippertjes. En een grote zonnenhoed.
  • Iets wat iedereen in mijn groep alweer vergeten was: een zonnebril! Ik ging er alweer vanuit dat ze daar niet aan zouden denken. Dit gebeurt namelijk vaker – ik ben echt de mama van de groep. Ik heb daarom als verrassing op de eerste verjaardag nadat we geboekt hebben voor iedereen een bril van Sunnyglasses.com meegenomen. Dit zijn Goedkope zonnebrillen dames die ik op het internet tegen kwam. Los van het vriendelijke prijsje zijn ze leuk om te zien, zitten ze lekker en beschermen ze je ogen goed tegen het felle licht. Een goed cadeau dus, al zeg ik het zelf.
  • Een koffer. Echt, tegenwoordig is alles op het internet te koop. Ik googlede op het formaat handbagage wat wij mee mogen nemen op onze vlucht, en er kwamen meteen koffers uit in dit formaat. Die heb ik dus ook maar aangeschaft.

Al met al kan ik mijn gepakte koffertje al klaar zetten in de hal. Kreta, here we come!