Het is al een tijdje een droom van mij. Om een zaak te beginnen en dan eigenlijk een zaak waar mensen kunnen genieten van rust, kunnen bijkletsen en dat onder het genot van een goed kopje koffie en misschien nog wel iets lekkers erbij. Want ja dat hoort eigenlijk wel bij de koffie. Nou weten we allemaal dat daar er super veel van zijn in Nederland, maar toch ga ik de uitdaging aan. Ik wil proberen het toch een beetje anders aan te pakken. Ik wil het namelijk zo aanpakken dat er een stilte ruimte is, en een ruimte om gezellig bij te kletsen. Want we kennen het allemaal uit onze studietijd, of je moet echt iets voor werk afmaken maar hebt in geen een ruimte de juiste concentratie. Daar wil ik iedereen tegemoet komen. 

De stilte ruimte.

Een ideale ruimte om te studeren, te leren voor je tentamens en essay’s te schrijven. Een plek waar je je beter concentreert dan thuis. Want ja, daar zijn zoveel elementen die je afleiden. Die wil ik allemaal afnemen. Ja en dan zal je wel denken van: goh hoe wil je dan ooit iets bestellen. Daar hebben we de technologie voor. Er zal een automaat in de ruimte komen te staan waar je gewoon flesjes water uit kunt halen. Voor een schappelijke prijs natuurlijk. Ook zal er per tafel een tablet aanwezig zijn waar je gemakkelijk iets kan bestellen. We komen het gewoon brengen, maar we hoeven niet te vragen of je nog iets anders wilt, of dat je überhaupt nog iets wilt. Zo kan je in alle rust door werken, en komen wij alleen langs wanneer je dat vraagt. Heb je vragen, ook die kunnen dan via de tablet beantwoord worden. Hoe makkelijk kan het zijn.

De bijklets plek.

Omdat er natuurlijk ook een plek komt om gezellig bij te kletsen. Wordt ie een knusse ruimte waar jij op je gemak kan bijkletsen met familie en vrienden. Want soms is dat gewoon nodig. Hier zal het, zoals we allemaal gewend zijn, gewoon normaal besteld worden. Want ja, we zijn er allemaal om een praatje te maken. 

Het juiste materiaal in huis.

Nu is het zo dat ik nog wel op zoek moet naar het juiste materiaal. Dus de juiste horeca koelkast, fijne stoelen en goede tafels, een goed werkende koffiemachine en noem maar op. Dus voordat ik deze droom waar kan maken, moet er nog veel gebeuren en veel bekeken worden. Maar wie weet hoe snel het allemaal kan gaan, want ja de tijd gaat tegenwoordig toch wel erg snel.