Ben je pas net begonnen met jouw online business of heb je al een tijdje een online business en wil je jouw bedrijf verbeteren op het gebied van het inpakken of de marketing? Dan hebben wij in deze blog relevante tips om jouw online business nog meer te laten groeien. Het beginnen van een bedrijf heeft veel investeringen nodig, het hebben van veel dozen om te versturen is bijvoorbeeld belangrijk. Maar het hebben van goed personeel is ook heel belangrijk. Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden. Tegenwoordig moet je iets extra aanbieden om uniek te zijn voor andere bedrijven. Vaak is het mooi inpakken al iets heel unieks, daarnaast moet het ook goed beschermd zijn. Ben je al benieuwd? Lees dan verder hieronder!                                                              

Luchtkussenmachine

Je zal er wellicht nooit van hebben gehoord maar toch bestaan het. Een luchtkussenmachine die luchtzakken maakt om jouw producten te beschermen. Wanneer je een bedrijf hebt die vaak spullen verzend naar klanten die niet beschadigd mogen raken dan kan een luchtkussenmachine handig zijn. Producten als schoenendozen die niet deuken mogen krijgen of producten van glas zoals lampen. Daarnaast ziet de klant dat er moeite is gedaan voor verpakkingsmateriaal wat toegevoegde waarde biedt. Hierdoor kunnen zij terug komen en niet overstappen naar de concurrenten.

Led ringlicht

Voor kleine bedrijfjes is het hebben van een ring licht heel waardevol. Het is relatief goedkoop in vergelijking met andere studiolichten en het is heel leuk om mee te spelen om foto’s te maken voor bijvoorbeeld social media. Op TikTok worden deze lichten ook volop gebruikt om een scherp belicht beeld te creëren. Wanneer het bijvoorbeeld donker is in de kamer of het is avond en je moet toch die content maken, dan is het handig als je zo een ringlicht hebt. De felheid is ook te bedienen door middel van een afstandsbediening en de hoogte is af te stellen door het statief.

Handgeschreven kaartjes

Maak jouw bestellingen persoonlijker door handgeschreven kaartjes te maken. Je kunt bijvoorbeeld een standaard kaartje laten maken en alleen de naam van de persoon die heeft besteld opschrijven. Echter is dit vaak alleen handig wanneer je nog niet veel bestellingen hebt. Wanneer het heel veel bestellingen zijn is het niet handig want dat gaat te veel tijd kosten. Met deze kleine moeite kan je vaak de persoon die het ontvangt een speciaal gevoel geven. Het geeft namelijk een prikkel bij de ontvanger dat je tijd hebt genomen om de persoon op te zoeken en op te schrijven.