Reviews

Het stijlen van je kantoor: zo doe je dat!een

Door 1 oktober 2022

Een nieuw kantoor inrichten is een belangrijke stap in het proces van uw bedrijf. Het is belangrijk om hier goed over na te denken en een plan te maken, zodat alles soepel verloopt en u uiteindelijk tevreden bent met het resultaat. In dit blog leest u stap voor stap hoe u te werk kunt gaan bij het inrichten van een nieuw kantoor.

1. Bepaal het budget

Het is belangrijk om een duidelijk budget te hebben voordat je begint met het inrichten van een nieuw kantoor. Dit geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten en maakt het makkelijker om keuzes te maken.

2. Bepaal de gewenste stijl

Wat voor stijl kantoor past bij het imago van je bedrijf? Wilt u een strak en modern kantoor, of juist een huiselijke en gezellige sfeer? Het is belangrijk om hierover na te denken voordat je begint met de inrichting.

3. Bepaal de functionaliteit

Wat heeft je kantoor nodig om optimaal te functioneren? Denk aan de verschillende werkplekken, vergaderruimtes, kantoorapparatuur en -meubilair. Bedenk ook of er speciale eisen zijn, zoals een serverruimte of een receptie.

4. Dit mag je niet vergeten 

Wanneer je bezig bent met het inrichten van je kantoor zijn er een aantal dingen die soms over het hoofd worden gezien. Denk bijvoorbeeld aan een printer met de juiste inktpatronen zoals een HP 364 multipack of een andere hp cartridge. Daarnaast vergeten veel mensen de inrichting van de keuken op kantoor. Maak een lijstje van de benodigdheden die je daarvoor nodig hebt.

5. Zoek een goede locatie

Zoek een goede locatie voor je kantoor. Het is belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Denk ook na over de parkeergelegenheid en de bereikbaarheid voor (potentiële) klanten.

6. Begin met de inrichting

Zodra je de perfecte locatie hebt gevonden, is het tijd om te beginnen met de inrichting. Begin met de meubels en de apparatuur die je nodig hebt. Kies vervolgens voor de inrichting die bij je past.

7. Voeg de finishing touches toe

Zorg ervoor dat je kantoor aanvoelt als een plek waar je graag werkt. Voeg wat persoonlijke touches toe, zoals foto’s, planten of een leuk kleedje voor je bureaustoel.

8. Geniet van je nieuwe kantoor!

Zodra alles klaar is, is het tijd om te genieten van je nieuwe kantoor. Maak er een fijne plek van waar je graag werkt, en zorg ervoor dat je medewerkers zich ook thuis voelen.